«Μπροστινός ο Αλαφούζος, σαμποτάζ σε Γιαννακόπουλο»! (pics)

Είναι «μπροστινός» του Βαρδινογιάννη ο Αλαφούζος; Ποιος ο ρόλος του Πιεμπογκσάντ; Τελικά, έγινε σαμποτάζ στον Γιαννακόπουλο για να μην πάρει την ΠΑΕ; Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απαντά σε όλα τα καυτά ερωτήματα.

To «Όλα Πράσινα» είναι το πρώτο και μοναδικό αθλητικό site της χώρας που τόλμησε να δώσει το βήμα στον κόσμο, προκειμένου να ειπωθούν έστω για μια φορά ανοιχτά οι φήμες που ακούγονται περί «μπροστινών» και… «πισινών», με τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την ανταπόκριση των αναγνωστών της ιστοσελίδας να… σοκάρουν!

Πιο συγκεκριμένα, σε σύνολο 1.200 ατόμων που ψήφισαν στο poll του «Όλα Πράσινα», είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως το 64% θεωρεί πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη δρα μέχρι και σήμερα παρασκηνιακά στα κοινά του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει ούτε μια χειροπιαστή ένδειξη για κάτι τέτοιο από την ημέρα που ανέλαβε την ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μάλιστα, ένα αντίστοιχο ποσοστό, ελαφρώς μειωμένο, της τάξης του 62% των φίλων της ομάδας, πιστεύει όχι μόνο πως οι «Βαρδινογιάννηδες» κινούν ακόμα τα νήματα στον Παναθηναϊκό, αλλά ότι επιπλέον ο Γιάννης Αλαφούζος είναι δικός τους άνθρωπος, ο οποίος εξυπηρετεί συμφέροντα της οικογένειας.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ασχέτως πάντως με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, συντριπτικό είναι το ποσοστό το οποίο ασπάζεται την άποψη πως ο νυν μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού στοχεύει στην καταστροφή των «πρασίνων» για επιχειρηματικούς-πολιτικούς λόγους. Για την ακρίβεια, αυτό είναι κάτι το οποίο πιστεύουν σχεδόν 9/10 φίλους του Παναθηναϊκού!

Αν λάβουμε υπ’ όψιν όλα τα παραπάνω, ουδεμία έκπληξη μπορεί να προκαλέσει το αποτέλεσμα της παρακάτω εικόνας, στην οποία φαίνεται πως το 64% των Παναθηναϊκών, θεωρεί πως ο Πάιροτζ Πιεμπογκσαντ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα «πιόνι» του Αλαφούζου.

Τέλος, 8/10 αναγνώστες του «Όλα Πράσινα», εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως το ενδιαφέρον του Ταϊλανδού επιχειρηματία «κατασκευάσθηκε», προκειμένου να αποτελέσει μια καλή πρόφαση, ώστε η ΠΑΕ να μην δοθεί στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ