Μπλόκο στους οπαδούς στη Λάρισα!

Περίπου 400 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που είχαν βρει εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, σταματήθηκαν από την Αστυνομία, η οποία δεν τους επέτρεψε να εισέλθουν στη Λάρισα.

Υποχρεωμένοι να γυρίσουν πίσω στα… σπίτια τους είναι περίπου 400 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν στην πόλη της Λάρισας, ωστόσο σταματήθηκαν με μπλόκο από την Αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, εκατοντάδες φίλοι του «Τριφυλλιού» από κοντινές περιοχές της θεσσαλικής πόλης βρήκαν εισιτήρια για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ, όμως απ΄ότι φαίνεται δεν θα μπορέσουν να στηρίξουν με τη φωνή τους τους παίκτες του Γιώργου Δώνη, καθώς τα όργανα της τάξης απαγόρευσαν την είσοδό τους στα ενδότερα της πόλης.

Συνεπώς, είναι οριστικό πως οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τους «βυσσινί» δίχως την παραμικρή στήριξη του κόσμου τους στο «AEL FC arena», παρά τις προσπάθειες των οπαδών του συλλόγου, που εξάντλησαν όλες τις πιθανότητες για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ