Μπλόκαρε τους λογαριασμούς της ΠΑΕ ο… Αναστασίου!

Μπλοκαρισμένοι είναι πλέον οι λογαριασμοί της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου «σφράγισε» μια επιταγή αξίας 120.000 ευρώ, ενώ πιθανή θα πρέπει να θεωρείται νέα αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Νέα και σοβαρά προβλήματα φαίνεται πως προκύπτουν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς αυτή τη φορά η ομάδα δέχεται «χτύπημα» από πλευράς Γιάννη Αναστασίου.

Ουσιαστικά, οι «πράσινοι» οφείλουν στον «Ολλανδό» περίπου 120.000 ευρώ από την εποχή που ο ίδιος βρισκόταν στον πάγκο του «Τριφυλλιού», με τον δικηγόρο του να «σφραγίζει» την επιταγή, μπλοκάροντας έτσι τους λογαριασμούς της «πράσινης» ΠΑΕ. Φυσικά, το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη και σοβαρή τροχοπέδη σχετικά με τις αποπληρωμές του συλλόγου προς τρίτους, αφού από εδώ και στο εξής δεν μπορεί να υπάρξει κίνηση διατραπεζικά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται όλο το ζήτημα να προμηνύει αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του Παναθηναϊκού από την ΕΕΑ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας τεχνικός απολύθηκε πριν μερικές ημέρες από τον πάγκο της Κορτράικ εξαιτίας της κακής αγωνιστικής παρουσίας της τη φετινή σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ