«Μπερτάκι» σε Χατζηγιοβάνη από Δώνη – Νταμπίζα

Τετ-α-τετ με τους δύο ισχυρούς άνδρες του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με αφορμή τα νέα… «παρακάλια» του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο νεανικός ενθουσιασμός του Τάσου Χατζηγιοβάνη, αλλά και η «φλόγα» που τον διακατέχει για διακρίσεις με τον Παναθηναϊκό, αποτελούν στοιχεία που δεν κρύβονται και που εκδηλώνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα από τον ίδιο, ειδικά από τη στιγμή που έχει αποκτήσει φανέλα βασικού.

Παρόλα αυτά, οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας είναι άτεγκτοι σε θέματα πειθαρχίας και σοβαρότητας. Επιθυμούν από όλους τους παίκτες της ομάδας να ακολουθούν πιστά τα προβλεπόμενα από άποψη συμπεριφοράς, κάτι που δεν έχει συμβεί στον απόλυτο βαθμό στην περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού του «Τριφυλλιού», ο οποίος με περισσή δόση αυθορμητισμού παρακάλεσε για μια ακόμη φορά τον προπονητή του να εκτελέσει το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε στο φινάλε του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεδομένου πως αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά φορά που ο ποδοσφαιριστής προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια, οι δύο άνδρες θέλησαν να μιλήσουν μαζί του και να τιθασεύσουν το ταμπεραμέντο του, εξηγώντας ακριβώς τι περιμένουν από τον ίδιο σε επίπεδο συμπεριφοράς και σοβαρότητας. Άλλωστε, και οι ίδιοι γνωρίζουν καλά πως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης διακρίνεται λόγω του πλούσιου ταλέντου του και έχει πολύ υψηλό ταβάνι, αρκεί να πλαισιώσει το ποδόσφαιρο που παίζει με στοιχεία ωριμότητας και νηφαλιότητας.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς τεχνικού διευθυντή του «Τριφυλλιού» είχε υπάρξει παρατήρηση προς τον «Χάτζη» και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, όταν αυτή τη φορά ο Γιώργος Δώνης άφησε τον παίκτη να εκτελέσει το πέναλτι, μιας και το σκορ ήταν ήδη στο 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ