Με ξεκάθαρο σύνδεσμο… Ρέστη στην ΠΑΕ ο Παϊρόζ!

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο γίνεται πλέον κατανοητή η σύνδεση και η σχέση μεταξύ του Βίκτωρα Ρέστη και του Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ, όσον αφορά τη συνεργασία τους για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως ενημερωθήκατε από το «Όλα Πράσινα» κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ έχει αποφασίσει να θέσει ως εκπρόσωπό του στην προσεχή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου, τον δικηγόρο και νομικό, Γιώργο Παχατουρίδη.

Ποιος είναι, ωστόσο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος που «επιλέγει» ο Ταϋλανδός broker; Πρόκειται για τον δικηγόρο της ναυτιλιακής εταιρίας του Βίκτωρα Ρέστη «Enterprises Shipping & Trading S.A.», γεγονός που αποδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο τη στενή σχέση του εφοπλιστή με τον 63χρονο επιχειρηματία, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ενεργεί προς όφελος του πρώτου και κατόπιν των οδηγιών και των υποδείξεών του. Μάλιστα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βίκτωρας Ρέστης συνόδευσε τον Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ κατά το πρώτο του Σεπτεμβριανό ταξίδι του τελευταίου στην Αθήνα, με τον φωτογραφικό φακό να αποθανατίζει μαζί τους δύο άνδρες.

Συνεπώς, όπως γίνεται ευκόλως κατανοητό, ο Έλληνας Κροίσος δείχνει να παίζει κυρίαρχο ρόλο στα όσα διαδραματίζονται για την αλλαγή διοικητικής σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ελέγοχντας πράγματα και καταστάσεις όντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ