Με ευρωπαϊκό αποκλεισμό ξεκίνησε, αναλόγως τελειώνει!

Η αποτυχία του Γιάννη Αλαφούζου είναι πρωτοφανής και συνολικά, η ιστορία του στον Παναθηναϊκό, κάνει κύκλους. Δυστυχώς για το «τριφύλλι», το πρόσημο είναι καθολικά αρνητικό.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Οι μέρες του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό τελειώνουν. Και μαζί του, ολοκληρώνεται μία περίοδος κατά την οποία ο σύλλογος δεν κατέγραψε την παραμικρή πρόοδο. Πέρα από ένα Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε το 2014, το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να επουλώσει καμία από τις υπόλοιπες «πληγές» του.

Το χρέος μειώθηκε; Όχι! Η ομάδα διακρίθηκε ευρωπαϊκά; Όχι! Κατάφερε να πάρει κάποιο πρωτάθλημα; Επίσης όχι! Μάλιστα έχει ενδιαφέρον κι ένα συγκεκριμένο συμβάν. Την πρώτη χρονιά του Αλαφούζου στο «τιμόνι» της ΠΑΕ (σ.σ. 2012-2013), ο Παναθηναϊκός είχε αποκλειστεί ξανά από την Ευρώπη!

Τότε, αφού είχε παίξει μπαράζ με την Ξάνθη για την 6η θέση και παρότι, κανονικά, θα έπρεπε να συμμετάσχει εκείνος στα προκριματικά του Europa League, τελικά τα κενά στον φάκελο της αδειοδότησης επέφεραν, μοιραία, τον «πράσινο» αποκλεισμό. Όπως άρχισε, δηλαδή, η πορεία του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, έτσι και κλείνει. Με ευρωπαϊκή «καμπάνα». Ενδεικτική, της γενικότερης προσφοράς του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ