Ματς… τραγέλαφος στη Λιβαδειά! (Pics)

Ο διαιτητής Ευαγγέλου αποφάσισε να ξεκινήσει την αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού, ώστε περίπου 10 λεπτά μετά τη σέντρα να προχωρήσει στη διακοπή του.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε όλους η απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου να ξεκινήσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία υπό καταρρακτώδη βροχή, τη στιγμή που αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν εμφανώς ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν να παίξουν για περίπου 10 λεπτά κάτι που θύμιζε περισσότερο αγώνα… πόλο στη Λιβαδειά, με τον άρχοντα του ματς να καλεί κοντά του τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Σάββα Τσαμπούρη, ώστε να συζητήσει μαζί τους σχετικά με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

«Η βροχή έχει δυναμώσει, μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε;», είπε ο διαιτητής στους αρχηγούς των δύο ομάδων. Η απάντηση των Τσαμπούρη και Κουρμπέλη ήταν αρνητική και γι’ αυτό άπαντες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. Μάλιστα, ο Ευαγγέλου επιχείρησε να τσεκάρει τον αγωνιστικό χώρο και δεύτερη φορά, διαπιστώνοντας ότι η μπάλα δεν μπορεί ούτε καν να αναπηδήσει στο τερέν, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην οριστική διακοπή του αγώνα.

Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν, η αναμέτρηση θα συνεχιστεί την Κυριακή, εκτός απροόπτου.

Δείτε τις εικόνες:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ