«Μας χρωστάει ο Παναθηναϊκός για Τσάβες»

Για χρωστούμενα από πλευράς Παναθηναϊκού ύψους 900.000 ευρώ κάνει λόγο ο πρόεδρος της Μπάνφιλντ, Εντουάρντο Σπινόσα, σχετικά με τη μεταγραφή του Αντρέ Τσάβες στους «πράσινους».

Δωρεάν Φρουτάκια – Δωρεάν Ρουλέτα – Δωρεάν Μπλακτζακ

Το ποσό των 900.000 ευρώ οφείλει ο Παναθηναϊκός στη Μπάνφιλντ για τη μεταγραφή του Αντρέ Τσάβες, σύμφωνα με τα όσα είπε στο «TyCSports» ο πρόεδρος της ομάδας από την Αργεντινή.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως… «Ο Παναθηναϊκός μας χρωστά ένα ποσό που αγγίζει τα 20 εκατ. πέσος (900.000 ευρώ) για τη μεταγραφή του Αντρές Τσάβες». Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Μπάνφιλντ έχουν ενημερώσει τη FIFA για τα χρωστούμενα του «Τριφυλλιού», ενώ το ίδιο έχει πράξει και η Μπόκα Τζούνιορς, τη στιγμή που οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί με τους δύο συλλόγους, προκειμένου η κατάσταση να μην φτάσει στα άκρα και να βρεθεί λύση εκτός δικαστικών αιθουσών.

Φυσικά, εάν το ενδιαφέρον των Εστουδιάντες και Μπελγκράνο μεταφραστεί σε επίσημη πρόταση, τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να φανεί συνεπής, μέχρι ενός σημείου, στις παραπάνω υποχρεώσεις του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ