Μακέντα: «Να επιστρέψω ψηλά με Παναθηναϊκό ή κάτι άλλο»

Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του που ανοίγεται στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε γερμανική ιστοσελίδα ο Φεντερίκο Μακέντα.

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Φεντερίκο Μακέντα, δεν έχει πάρει ακόμα θέση στην αποστολή του «Τριφυλλιού», έχοντας αγωνιστεί μόνο στο φιλικό απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο 27χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του στη γερμανική ιστοσελίδα «11freunde.de» μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του χαρακτηρίζοντάς τη συναρπαστική, ενώ υποστήριξε ότι είναι θέμα χρόνου και τύχης να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για εμένα. Μάλιστα εγώ ο ίδιος μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ και καταλήξαμε σε συμφωνία. Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση δίνοντας μου πολλά νέα κίνητρα. Είναι ένα μεγάλο σωματείο κι εκτιμώ πολύ τόσο την ομάδα, όσο και τους φιλάθλους της.

Νομίζω ότι έχω την τέλεια ωριμότητα για την καριέρα μου τώρα. Παίρνω τα πράγματα πιο ήρεμα, δίνω περισσότερη προσοχή στο σώμα μου και θέλω πάντα να είμαι 100% έτοιμος.

Τώρα θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επιστρέψω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο με αυτό το κλαμπ ή με κάτι άλλο. Ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω σε αυτό το άθλημα γιατί βλέπω καθημερινά πώς προπονούμαι. Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου και τύχης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ