Μήνυμα αποχώρησης από τον Ουζουνίδη!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και για την επόμενη σεζόν, γεγονός το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μερικές ημέρες, με την υπάρχουσα κατάσταση στον σύλλογο, οι πιθανότητες παραμονής του Μαρίνου Ουζουνίδη στον «πράσινο» πάγκο είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές.

Κάτι τέτοιο, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova και ο ίδιος ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος τόνισε πως με το τέλος της σεζόν, όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα θα πρέπει να κοιτάξουν και τη δική τους καριέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το -3 για την υπόθεση Βέμερ: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά και πάλι δεν είμαι σύμφωνος με την αφαίρεση βαθμών στην αρχή της χρονιάς. Οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται, δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Συνηθίσαμε… Οι -3 δεν είναι ό,τι καλύτερο, θέλω να πιστεύω πως η διοίκηση θα τακτοποιήσει την εκκρεμότητα για να μην έχουμε περισσότερα προβλήματα». 

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Εμείς είμαστε περαστικοί, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και θα προχωρήσει με μας ή χωρίς εμάς. Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να βρεθεί μια λύση και να παρθούν αποφάσεις που θα εξασφαλίζουν το μέλλον. Η επόμενη μέρα μπορεί να μην φαίνεται καλή, αλλά θέλω να πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί μια λύση και ο σύλλογος θα επανέλθει σε υψηλό επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται, μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, αλλά θα τον βρει το δρόμο του. Είναι τεράστιος σύλλογος για να μην επανέλθει». 

Για το αν μπορεί να παραμείνει με την υπάρχουσα κατάσταση: «Τα προβλήματα επηρεάζουν τους παίκτες μου. Η θέση μας δεν αντιπροσωπεύει τον Παναθηναϊκό, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα δεν νομίζω ότι πολλοί από μας θα μείνουν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί μια τέτοια συνεργασία. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα χρειαστεί να ληφθούν ακόμη πιο σκληρά οικονομικά μέτρα. Το σημαντικό είναι να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα δούμε μετά τι είναι καλύτερο για την καριέρα μας. Όσοι είμαστε εδώ προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα, αλλά όταν τελειώσει η σεζόν θα πρέπει να δούμε τι είναι καλύτερο για μας». 

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Για την εκτίμηση του κόσμου για την προσπάθεια που κάνει: «Όταν είσαι σε ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό πρέπει να κοιτάς τον βαθμολογικό πίνακα, αλλά με τις συνθήκες που υπήρχαν μέσα στη χρονιά είναι δύσκολο. Το να βιώνεις αυτή την καθημερινότητα δεν είναι εύκολο. Όλοι προσπαθούμε να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Όχι μόνο εγώ, αλλά και τα παιδιά και οι υπάλληλοι έχουν βάλει πλάτη. Με ευχαριστεί αν ο κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που έχω κάνει, αλλά όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό δεν ήρθα με αυτόν τον στόχο, αλλά με διαφορετικούς. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να κρατήσω την ομάδα και τα παιδιά όσο μπορώ. Δεν είναι μόνο η αναγνώριση του κόσμου, χρειάζονται κι άλλα πράγματα». 

Για το αν σκέφτηκε να φύγει πριν το τέλος της σεζόν: «Δεν θεώρησα έντιμο να φύγω τώρα με όλα όσα έχουν γίνει. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Θα γραφτούν και θα ακουστούν πολλά. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Υπήρχε πριν λίγο καιρό, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσουμε. Το θέμα είναι να κλείσουμε τη σεζόν». 

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Η πρώτη σκέψη είναι να μοιράσω το χρόνο συμμετοχής των παικτών που προέρχονται από αποχή. Ο Ατρόμητος είναι ομάδα που είναι πολύ καλή όταν βρίσκει χώρους, αλλά θέλω να πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει μια πολύ καλή ομάδα, με παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και στόχους και το ατομικό βγαίνει στη συνολική εικόνα. Έχουν παίκτες που έχουν ξεχωρίσει ατομικά. Για να βρίσκεται στη θέση αυτή είναι άξια σαν ομάδα κι έχει έναν άξιο προπονητή». 

Για το αν ο Δώνης θα παραμείνει φορ: «Νομίζω ότι εκεί αποδίδει καλύτερα. Μπορεί να μην έχει ιδανικά στοιχεία για τη θέση, αλλά είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, που καλύπτει τις αδυναμίες του με το μυαλό του. Δεν είναι μόνο τα γκολ σε αυτή τη θέση. Δεν με προβληματίζει αυτή τη στιγμή να τον αλλάξω θέση». 

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Θέλω ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει. Στα δύσκολα πρέπει να είναι όλοι εκεί και σε ένα καλό κλίμα να βοηθήσει τα παιδιά. Χρειάζονται το χειροκρότημά τους για να τελειώσουμε μια πολύ κακή χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ