Μήνας «φωτιά», που κρίνει πολλά!

Αγωνιστικός και διοικητικός «γολγοθάς», περιμένει τον Παναθηναϊκό ως τα τέλη Δεκεμβρίου, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Super League. 3/4 ματς εκτός έδρας, προσεχώς, ενώ πάντα στο κάδρο βρίσκονται οι προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών και προπονητών.

Η φετινή σεζόν, αναμφίβολα, είναι πρωτόγνωρη για τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος ζει υπό καθεστώς διοικητικής αβεβαιότητας, ως αποτέλεσμα της απόφασης του απερχόμενου μεγαλομετόχου, να αδρανοποιηθεί πλήρως και να κλείσει την, έστω μικρή, κάνουλα χρηματοδότησης.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Μάλιστα ειδικά ο τρέχων μήνας, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο, είναι εξαιρετικά επίπονος. Και άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο, έχουν ν’ ανέβουν ένα «βουνό» υποχρεώσεων. Αρχή, από τα ζητήματα της διοίκησης. Ο Νοέμβριος κι ο Δεκέμβριος αποτελούν μήνες… διακανονισμών! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προσεχώς, η ΠΑΕ θα πρέπει να καλύπτει τις δόσεις προς πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές. Κι εφόσον αυτό δεν συμβαίνει, τότε θα ελλοχεύει ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Εντός της ημέρας (20/11), θα διεξαχθεί η Γ.Σ. των μετόχων. Εκεί όπου, μεταξύ άλλων, θα παρθούν αποφάσεις επί των προσώπων της διοίκησης. Δεδομένα, κρίνεται αναγκαίο το να βρεθεί κάποιος με διάθεση να συνδράμει οικονομικά, προκειμένου να βγει η χρονιά. Παράλληλα, σύντομα θα ξεκινήσουν κι οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με μάνατζερ παικτών (ορισμένες έχουν εκκινηθεί ήδη, όπως για παράδειγμα με Λουντ), υπό τον φόβο της (αναγκαστικής) αποψίλωσης του ρόστερ τον Γενάρη.

Και αγωνιστικά όμως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κι οι ποδοσφαιριστές του, έχουν μπροστά τους πρόγραμμα… «φωτιά»! Κατά σειρά στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει ν’ αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο εκτός, τον Πανιώνιο εντός, τον ΠΑΟΚ εκτός και την Ξάνθη εκτός, στις 17 Δεκεμβρίου. Μιλάμε δηλαδή για μία σειρά αγώνων γεμάτη δύσκολες αναμετρήσεις. Τρεις εκ των οποίων εκτός, εκεί όπου παρουσιάζει τεράστιο θέμα (από πέρσι) η ομάδα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ