Μέσο πίεσης η προσφυγή του Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι σκλήρυνε τη στάση του για να πετύχει πιο ευνοϊκό διακανονισμό με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν σκοπεύει να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

Η προσφυγή που κατέθεσε ο Αντρέα Στραματσόνι, αιφνιδίασε πολλούς στον Παναθηναϊκό, μιας και δεν είναι κρυφό πως ο Ιταλός προπονητής επικοινωνεί απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο και επικρατούσε η πεποίθηση πως κάθε πρόβλημα λυνόταν μεταξύ τους, κάτι πάντως που δεν ίσχυε αυτήν την φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «πράσινη» ΠΑΕ είχε καθυστερήσει να πληρώσει τις δόσεις της αποζημίωσης του Στραματσόνι, χωρίς πρώτα να έχει συμφωνήσει σε νέο συμβιβασμό για την εξόφληση του.

Μέχρι πρότινος, όταν ο Ιταλός χρειαζόταν χρήματα, ενημέρωνε τον Αλαφούζο, ερχόταν στην Αθήνα, έπαιρνε ένα ποσό και επέστρεφε στην Πράγα, όπου έχει εγκατασταθεί με την οικογένεια του.

Όμως, στις τελευταίες συζητήσεις των δύο ανδρών, παρουσιάστηκαν επιπλοκές, αφού ο Στραματσόνι ζήτησε περισσότερα λεφτά και ο Αλαφούζος δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να προκύψει… προσφυγή εις βάρος του συλλόγου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εκδικαστεί η υπόθεση την ερχόμενη Δευτέρα (14/1), αν και το πιθανότερο είναι να πάρει αναβολή ως πρωτοείσακτη προς εκδίκαση.

Όπως και να έχει η διαπραγμάτευση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Στραματσόνι συνεχίζεται, αφού ο σκοπός του δεύτερου είναι να πιέσει για τα χρωστούμενα.

Ο Ιταλός προπονητής θα χρησιμοποιήσει την προσφυγή ως μέσο πίεσης για να πετύχει έναν ευνοϊκό διακανονισμό.

Από την άλλη, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού επιδιώκουν μία συμφωνία με τον «Στράμα«, αφού θέλουν να διευθετήσουν όλες τις εκκρεμότητες μέχρι τον Μάρτιο, ώστε να συμπληρώσουν το φάκελο για τη διαδικασία της αδειοδότησης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ