Λουτσιάνο: «Θέλω να με σέβεστε»

Πολύ απογοητευμένος με τη συμπεριφορά της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι ο Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος έστειλε σαφές μήνυμα στους ανθρώπους του «Τριφυλλιού». 

Το βράδυ της Δευτέρας (12/3) ο εκπρόσωπος του Λουτσιάνο Νέβες συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα των οφειλόμενων προς τον ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού πως θα λάβει άμεσα κάποια χρήματα, ενώ παράλληλα εξετάστηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει σημαντική μείωση των ετήσιων αποδοχών του, μιας και τα περίπου  400.000€ που λαμβάνει ετησίως κρίνονται απαγορευτικά για την κατάσταση του συλλόγου.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λουτσιάνο κι ο εκπρόσωπός του δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην αντεπίθεση, τονίζοντας στον πρόεδρο των «πράσινων» πως η συμπεριφορά της διοίκησης είναι απαράδεκτη όσον αφορά στη μεταχείριση του παίκτη. Άλλωστε, γεγονός είναι πως ενώ άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν πληρωθεί τη δόση του Οκτωβρίου, ο ίδιος είναι ο… μόνος που παραμένει απλήρωτος τη στιγμή που είχε υποστεί ρήξη χιαστών!

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

«Δεν μου έχετε δώσει τίποτα από τον Οκτώβριο επειδή είμαι τραυματίας. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, θέλω να με σέβεστε και να μου δώσετε τα χρήματα», φέρεται να είπε ο Λουτσιάνο σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», όντας εμφανώς ενοχλημένος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ