Κωνσταντίνου: «Χωρίς Αλαφούζο δεν θα υπήρχε Παναθηναϊκός»

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όταν ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Κωνσταντίνου, ανέφερε κυνικά ότι «χωρίς Αλαφούζο δεν θα υπήρχε Παναθηναϊκός».

Οι τόνοι στην μεσημεριανή διαδικασία ανέβηκαν όταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου απευθυνόμενος προς μέλη του ΔΣ υποστήριξε ότι «χωρίς τον Αλαφούζο δεν θα υπήρχε Παναθηναϊκός», προκαλώντας τις αντιδράσεις των παρευρισκόμενων, όπως ήταν απολύτως λογικό.

Μάλιστα, του ζητήθηκαν εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους για τους οποίους δεν κατατέθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα όταν έπρεπε, ώστε ο σύλλογος να λάβει αδειοδότηση και να μην μπει σε μπελάδες, με τον ιδιο να ομολογεί εν ψυχρώ πως… «Υπήρχε ένα θέμα πολιτικής, ωστόσο το σημαντικό είναι πως πλέον μπαίνουν χρήματα στα ταμεία και πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα».

Επιπλέον, μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης δήλωσε πως… «Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά για το deal, ωστόσο τον περιμένουμε (σ.σ. Πιενμπογκσάντ) στην Αθήνα το επόμενο διάστημα για να προχωρήσουμε τα όσα έχουμε συμφωνήσει».

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως οι εκπρόσωποι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ζήτησαν από τον Βασίλη Κωνσταντίνου εξηγήσεις σχετικά με το εξώδικο του ΣΚΑΪ αλλά και για τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό για να λάβουν την απάντηση πως αυτό είναι ένα θέμα που το χειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ