Κωνσταντίνου: «Υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν!»

Αποκαλύψεις… διοικητικού χαρακτήρα από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Κωνσταντίνου. «Πολύ, πολύ δύσκολα, θα πέσει ο σύλλογος στα βράχια», δήλωσε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στο «ΣΠΟΡ ΦΜ», ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε:

Στην εικόνα του κόσμου, τελευταία, στη Λεωφόρο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα βοηθήσει και πρέπει σε ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Δεν έχει γίνει κάτι ως τώρα γιατί υπήρχε προτεραιότητα σε θέματα που έπρεπε να λυθούν. Κατ’ αρχήν ήταν τα οικονομικά που έπρεπε να δούμε, σε αυτούς που είχαμε υποσχεθεί ότι θα πάρουν αυτά που τους ανήκαν. Τα λεφτά που πήραμε βοήθησαν για τις υποχρεώσεις του Οκτωβρίου».

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Στην απόφαση να μην πάει η ομάδα στο ΟΑΚΑ: «Κανένας δεν μπορούσε να μας εγγυηθεί ότι θα έχουμε τον απαιτούμενο κόσμο για να μας συμφέρει αυτή η επιλογή».

Στις συναντήσεις που θα έχει το επόμενο διάστημα και με ποιους ανθρώπους θα γίνουν επαφές: «Αυτό είναι κάτι που θα μπορούμε να το πούμε μετά την Γενική Συνέλευση της 13ης Νοεμβρίου. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν όμως δεν θέλουν να βγει στη δημοσιότητα το όνομά τους. Υπάρχουν άνθρωποι που λιγότεροι ή περισσότερο βοηθούν αλλά θέλουν να κρατούν την ανωνυμία τους».

Στις απαιτήσεις του Νοεμβρίου: «Γι’ αυτό προγραμματίζουμε να κάνουμε όσα είπαμε πριν. Να απευθυνθούμε σε ανθρώπους που έχουν κάποια οικονομική επιφάνεια».

Στο αν είναι αισιόδοξος: «Εγώ θα μπορώ να μιλήσω μετά τον Δεκέμβριο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο. Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα. Όμως μπορώ να πω ότι στο βάθος του τούνελ, υπάρχει ένα πράσινο φωτάκι που δείχνει ότι πολύ πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα πέσε στα βράχια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ