Κωνσταντίνου: «Ανακριβή τα όσα λέει ο Δομάζος»!

Τη δική του απάντηση στους ισχυρισμούς του Μίμη Δομάζου έδωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος κάλεσε όλες τις «πράσινες» δυνάμεις σε συσπείρωση.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί ο Δομάζος χαρακτήρισε ως «ψεύτη» τον πρόεδρο της ΠΑΕ, επικαλούμενος έναν διάλογο που είχε μαζί του για ενδεχόμενη μετακόμιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ για ορισμένα παιχνίδια.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έδωσε τη δική του απάντηση μέσω δήλωσης του, δείχνοντας πάντως να επιθυμεί να δώσει ένα πρόωρο τέλος στην κόντρα που πάει να ξεσπάσει.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ενημερώθηκα από δημοσιεύματα ότι ο πρώην συμπαίκτης μου, Μίμης Δομάζος με χαρακτήρισε δημόσια ψεύτη επικαλούμενος δήθεν απάντησή μου στην πρόταση «μετακόμισης» της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Τα όσα αναφέρει ο Μίμης είναι παντελώς ανακριβή και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι, καθώς η εν λόγω συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ. Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι όσοι έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας εργαζόμαστε καθημερινά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μοναδική μας ελπίδα για να τα καταφέρουμε είναι να επικρατήσει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των Παναθηναϊκών. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ