Κυρ Βαγγέλη, ξέρετε πόσοι έχουν κλάψει από τα αίσχη σας;

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε πως ο Αλμπέρτο Μποτία έκλαιγε με τη διαιτητική αδικία που υπέστη ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΑΕΚ, όμως ο «Πράσινος Δικαστής» αναρωτιέται. Έχουν αναλογιστεί ποτέ στον Πειραιά, πόσοι έχουν κλάψει από τα αίσχη του πιο βρώμικου συλλόγου της χώρας, όλα αυτά τα χρόνια;

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Το ζήσαμε κι αυτό! Να «κλαίνε» οι Ολυμπιακοί και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη διαιτησία. Όσες φορές και να το ακούσεις, δεν μπορείς παρά να μην γελάσεις με την ψυχή σου. Οι άνθρωποι βρίσκονται σε άλλη διάσταση και γι’ αυτό, δεν τους παρεξηγούμε. Είναι θιασώτες άλλωστε της άποψης «Αν δεν συμφωνεί μαζί μας η πραγματικότητα, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα»!

Μέσα στα όσα τραγελαφικά είπε χθες (4/2), λοιπόν, ο Βαγγέλας ο Μαρινάκης, υπήρχε και μία αναφορά στον Μποτία. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε πως ο παίκτης του έκλαιγε με «μαύρο» δάρκυ στ’ αποδυτήρια, για τη διαιτητική «σφαγή» που υπέστη η ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ.

Αλήθεια Βαγγέλη; Κλαίνε ποδοσφαιριστές στ’ αποδυτήρια; Αναίσχυντοι παράγοντες και τύποι του Λιμανιού, έχετε αναρωτηθεί πόσοι έκλαιγαν στη Ριζούπολη; Στη «ζούγκλα» που είχατε επιβάλλει για να πάρετε ένα πρωτάθλημα που δεν αξίζατε; Έχετε αναρωτηθεί πόσοι σιχάθηκαν το άθλημα, όταν διδάσκατε ήθος στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τραμπουκίζατε τον Σισέ; Έχετε αναρωτηθεί πως ήταν τόσα χρόνια να ελέγχετε ΕΠΟ-ΚΕΔ, κάνοντας ό,τι γουστάρετε μέσα κι έξω από τα γήπεδα.

Επειδή δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ για όλα αυτά, κάθε δάκρυ σας θα είναι μία θεία δίκη. Μία νέμεσις. Κάθε φόρα που θα νιώθετε αδικημένοι (ακόμα κι όταν δεν πρέπει να είστε, όπως κόντρα στην ΑΕΚ), θα θυμάστε το εξής. Η ζωή κάνει κύκλους. Και τώρα, έχει έρθει η ώρα σας να βιώσετε όλα όσα κάνατε. Και το θέαμα, προβλέπεται απολαυστικό! Κρίμα που ο νυν σύμμαχός σας, Γιάννης Αλαφούζος, δεν αφήνει τον Παναθηναϊκό να συμμετάσχει στη διάλυσή σας. Αλλά το τελειωτικό χτύπημα, να είστε βέβαιοι, θα το δεχθείτε από το «τριφύλλι»!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ