Κρίνεται του τεχνικού διευθυντή!

Η επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στην Ελλάδα, αναμένεται να κινήσει τις εξελίξεις στο θέμα του τεχνικού διευθυντή. Οι δύο περιπτώσεις που ξεχωρίζουν σ’ αυτή τη φάση, από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Advertisement

Η πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αϊν ολοκληρώθηκε (μένει μόνο η ανακοίνωση), ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει την Παρασκευή (30/6) στην Ελλάδα και τότε, προβλέπεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο θέμα της διαδοχής του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Προτάσεις στην ΠΑΕ έρχονται καθημερινά, αλλά σ’ αυτή τη φάση ένας μοιάζει να έχει σαφές προβάδισμα. Πρόκειται φυσικά για τον Νίκο Νταμπίζα.

Στον Παναθηναϊκό τον έχουν στην κορυφή της λίστας τους και θεωρούν πως το προ τετραετίας έργο του σαν τεχνικός διευθυντής, μπορεί να συνεχιστεί με ανάλογη επιτυχία κι αυτή τη φορά, από το ίδιο πόστο. Δεδομένα η περίπτωση Νταμπίζα εμφανίζεις κάποιες δυσκολίες, αλλά στο «τριφύλλι» θα την παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν.

Παράλληλα δεν έχει αποκλειστεί το όνομα του Τάκη Φύσσα. Εφόσον αυτός εν τέλει επιλεγεί (διατηρώντας πάντα παράλληλα το πόστο του στις Ακαδημίες), αναμένεται να έχει ένα επικουρικό κατά βάση ρόλο. Με τον Ουζουνίδη αυτομάτως τότε, να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες και μένει να φανεί, η επιλογή που θα γίνει στο «πράσινο» στρατόπεδο, γι΄αυτή την κομβική θέση.

Κέρδισε ένα μοναδικό τριήμερο, προσφορά του ekdromi.gr, συμπληρώνοντας μόνο το email σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ