Κρίνεται από τον Λουτσιάνο η αποχή!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προτίθενται να παρευρεθούν σήμερα στο Κορωπί για την απογευματινή προπόνηση, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι θα διακόψουν την αποχή τους.

Η διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές πως σήμερα (11/4) το πρωί θα ξεκινήσουν οι πληρωμές, ωστόσο οι υποσχέσεις των ιθυνόντων του «Τριφυλλιού» έχουν αποδειχθεί ουκ ολίγες φορές ψευδείς, συνεπώς δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα βέβαιοι για την ώρα.

Από’ κει και πέρα, αξίζει να τονισθεί, πως προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να προπονηθούν, θα πρέπει όλοι τους να έχουν εξοφληθεί και τη δόση του περασμένου Δεκεμβρίου. Ο συγκεκριμένος όρος έχει ιδιαίτερη σημασία, από τη στιγμή ο Λουτσιάνο Νέβες είναι ο μόνος παίκτης που μέχρι πριν λίγα 24ωρα δεν είχε εξοφληθεί ούτε καν τη δόση του Οκτωβρίου, με τη διοίκηση του συλλόγου να κρατάει μια απαράδεκτη στάση απέναντι στον Βραζιλιάνο, ο οποίος ήταν τραυματίας τους τελευταίους έξι μήνες.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Έτσι, οι συμπαίκτες του πρώην επιθετικού της Κορίνθιανς, σκοπεύουν να στηρίξουν τον Λουτσιάνο και να μην προπονηθούν αν δεν υπάρξει δίκαιη αντιμετώπιση και προς τον ίδιο. Το αν θα συμβεί αυτό, θα φανεί εντός των επόμενων ωρών…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ