Κούγιας αυτο-υπερασπίζεται, με παράδειγμα υπέρ… Βαρδινογιάννη!

Ο υπό αποχώρηση ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, σε μία προσπάθεια να αυτο-υπερασπιστεί, παρομοίασε την διοίκηση που ασκεί στη Λάρισα, με αυτή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας εμφανώς το μέρος αυτής.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρεται συχνά πυκνά, εμμέσως ή αμέσως, στον Παναθηναϊκό. Και μετά τα όσα είχε υποστηρίξει, πρόσφατα, για τον Νικόλα Πατέρα, τώρα ήρθε η ώρα για την… οικογένεια Βαρδινογιάννη, να ενταχθεί στην επιχειρηματολογία του.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Δείτε παρακάτω, το επίμαχο κομμάτι της ανακοίνωσης του Κούγια, που αναφέρεται στην οικογένεια:

«…Έχετε διαλέξει λάθος τρόπο και δεν έχετε καταλάβει ότι σε μια ΠΑΕ που όλα λειτουργούν τέλεια, δεν χρωστάει, έχει αδειοδότηση UEFA, παίζει στην Super League, διαδικασίες να διώξουμε ιδιοκτήτη τύπου Βαρδινογιάννη, που δεν χρωστούσε πουθενά, που είχε την ομάδα στο επίπεδο που έπρεπε, μόνο και μόνο με βασικό επιχείρημα ότι δεν μας αρκεί που είμαστε στην Super League, δεν μας αρκεί που δεν χρωστάμε ούτε στο ΙΚΑ, ούτε στην εφορία, ούτε στους ποδοσφαιριστές, ούτε έχουμε προσφυγές, δεν μας αρκεί που αυξάνεται η περιουσία και η αισθητική της ΠΑΕ με αγορά δεύτερου πούλμαν, αλλά θέλουμε να παίρνουμε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο, συλλαλητήρια του χθεσινού τύπου δεν μπορούν α να έχουν αποτελεσματικότητα. Βρείτε έναν αξιοπρεπή άνθρωπο που να μπορεί να αγοράσει αυτήν την ΠΑΕ όπως σας την περιγράφω παραπάνω κι εδώ είμαστε..»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ