«Κουνάει» το δάκτυλο ο Παναγόπουλος!

Αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ Άρης, ο Χρήστος Παναγόπουλος που διετέλεσε επί χρόνια αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως άνθρωπος του Γιάννη Αλαφούζου, επιρρίπτει ευθύνες στον Παντελή Διαμαντόπουλο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος του «Τριφυλλιού» φαίνεται να συγκρίνει την αγωνιστική κατάσταση του φετινού Άρη με αυτή του περυσινού Παναθηναϊκού, καταλογίζοντας σαφείς ευθύνες στον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού για τον «ποδοσφαιρικό πυρετό που δεν θεραπεύτηκε» από τον ίδιο.

Βέβαια, αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως άνθρωποι που επί των ημερών τους οι «πράσινοι» γνώρισαν τις πιο ντροπιαστικές στιγμές της ιστορίας τους, εμφανίζονται δημόσια κάνοντας υποδείξεις και ασκώντας κριτική.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Metropolis 95.5»:

«Στον Παναθηναϊκό τη δύσκολη περσινή περίοδο, πάλι ο ποδοσφαιρικός “πυρετός” δεν θεραπεύθηκε από τον ίδιο τεχνικό διευθυντή, τον Διαμαντόπουλο. Η δουλειά του δεν είναι να παίρνει τη θέση της μιας ή της άλλης κατεύθυνσης σε μια ομάδα όταν αρχίζει η κρίση, αλλά να θεραπεύει τις κρίσεις. Όταν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν κάνεις γι’ αυτήν τη δουλειά.

Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι μάλλον κάτι παρόμοιο συμβαίνει στον Άρη. Στον Παναθηναϊκό δεν θεραπεύθηκαν πράγματα, αντίθετα εντάθηκαν πράγματα στους μήνες της μεγάλης κρίσης. Ναι, υπήρχαν μεγάλα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι μαζί πρέπει να πορεύονται προς μια κατεύθυνση για να θεραπευθεί η κρίση και όχι να αναπτύσσονται δυναμικές και ο τεχνικός διευθυντής να γίνεται κομμάτι της μιας δυναμικής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ