Κολοβέτσιος: «Ντροπή μας, μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου!»

Σκληρές δηλώσεις από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος έκρυψε τις τεράστιες ευθύνες που αντιστοιχούν στους παίκτες. Ξεκαθάρισε πως για την εικόνα στην Τούμπα, δεν φέρει ευθύνη ο Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του «τριφυλλιού» για:

Το αν κάποιοι έχουν αδειάσει ψυχολογικά: «Δεν ξέρω αν έχουν αδειάσει κάποιοι παίκτες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να ξυπνήσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί αυτό το πράγμα που παρουσιάζουμε δεν είναι καθόλου εικόνα επαγγελματικής ομάδας και δεν είναι εικόνα του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς έχουμε έρθει στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό, αυτό που έγινε σήμερα στην Τούμπα, δεν πρέπει να ξαναγίνει, η αγωνιστική συμπεριφορά. Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό, όλη η Ελλάδα μας έχει του κλώτσου και του μπάτσου κι εγώ αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ. Δεν ξέρω τώρα τι θα γίνει, πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας, πρέπει να τα βρούμε, τουλάχιστον να μπαίνουμε παθιασμένοι μέσα στο παιχνίδι, να παίζουμε για τη φανέλα».

Το πως αισθάνονται για τα συνθήματα περί Β’ Εθνικής: «Όπως είπα, είναι ντροπή, μεγάλη ντροπή να ακούγεται αυτό για τον Παναθηναϊκό, για μια ομάδα που έχει καταφέρει τόσα πολλά στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Είναι ντροπή να ακούς τους φιλάθλους όπου πηγαίνεις να σου λένε συνθήματα για τη Β’ Εθνική. Τι να πω; Εγώ προσωπικά ντρέπομαι».

Το αν υπάρχει φόβος για υποβιβασμό: «Ρεαλιστικά δεν υπάρχει φόβος, αλλά δε θα’ πρεπε καθόλου να είμαστε σ’ αυτή τη θέση εννοείται. Είναι κρίμα από τον Θεό να είμαστε σε αυτή τη θέση. Μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα, δεν το κάναμε, ελπίζω να σηκώσουμε κεφάλι όσο το δυνατόν νωρίτερα και να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει».

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Το αν οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Ουζουνίδη: «Όπως είπα και πριν, δε θεωρώ ότι είναι θέμα προπονητή. Ειδικά το σημερινό δεν είναι θέμα προπονητή. Αυτά τα παιχνίδια θέλουν ψυχή πρώτα απ’ όλα και θέλουν προσωπικότητα. Εμείς δεν είχαμε τίποτα απ’ αυτά σήμερα. Δε μας φταίει ο προπονητής, εμείς φταίμε καθαρά. Τώρα ο κόουτς έχουν πέσει όλα πάνω του, το ξέρει, το βλέπει όλος ο κόσμος ότι έχει πάρει πάρα πολλές ευθύνες, ελπίζω να μείνει γιατί για μένα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος». Για το αν κάποιοι συμπαίκτες του έχουν αδειάσει ψυχολογικά: «Δεν ξέρω αν έχουν αδειάσει κάποιοι παίκτες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει να ξυπνήσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα γιατί αυτό το πράγμα που παρουσιάζουμε δεν είναι καθόλου εικόνα επαγγελματικής ομάδας και δεν είναι εικόνα του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς έχουμε έρθει στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ομάδα, θα πρέπει να το καταλάβουμε όλοι αυτό, αυτό που έγινε σήμερα στην Τούμπα, δεν πρέπει να ξαναγίνει, η αγωνιστική συμπεριφορά. Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό, όλη η Ελλάδα μας έχει του κλώτσου και του μπάτσου κι εγώ αυτό δεν μπορώ να το δεχθώ. Δεν ξέρω τώρα τι θα γίνει, πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας, πρέπει να τα βρούμε, τουλάχιστον να μπαίνουμε παθιασμένοι μέσα στο παιχνίδι, να παίζουμε για τη φανέλα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ