Κολοβέτσιος: «Θα ήμουν ψεύτης, αν…»

Για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην κάμερα της Nova.


Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα όσα έχουν γίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι σ’αυτά, σχεδόν σε κάθε ντέρμπι κάτι είχαμε και τελείωνε στα δικαστήρια. Είναι κακό για όλους και τους παίκτες, ακόμη και εκείνους που θα ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα.

Για τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό: «Ακόμα και οι ξένοι έχουν συνηθίσει με το τι γινεται εδώ. Συνηθίσαμε με τα όσα γίνονται στην ομάδα, ελπίζουμε να βρεθεί λύση γρήγορα, κυρίως για την ομάδα, αλλά να αισθανθούμε κι εμείς ασφάλεια μέσα απ΄αυτό. Θα πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στις προπονήσεις και στο αγωνιστικό κομμάτι».

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσουν τα όσα γίνονται στην ομάδα με την προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, έχουμε δουλέψει πολύ πρέπει να είμαστε με το κεφάλι ψηλά, να αγωνιστούμε και να δούμε τι θα γίνει».

Για το ότι παίζει κόντρα στην πρώην ομάδα του: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα αυτό με την ΑΕΚ, τους εύχομαι τα καλύτερα, έχω πολλούς φίλους εκεί. Τώρα όμως είμαι στον Παναθηναϊκό και θα παλέψω για την ομάδα μου. Βέβαια μεταξύ μας πειράγματα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: «Θα έχει πολύ καλή ψυχολογία, θα τους κάνει δυνατούς και ο κόσμος, θα είναι λογικά πολύ επιθετικοί. Εμείς θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, θα πρέπει να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας και να ψάξουμε γκολ μέσα από τις αντεπίθεσεις. Το μυστικό είναι το καθαρό μυαλό».

Πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ρίξει τον ρυθμό της ΑΕΚ: «Να τους πάρουμε την κατοχή της μπάλας είναι ένας τρόπος κι αυτός αντιμετωπισεις τον ρυθμός της, λογικό είναι να πιέσει η ΑΕκ αλλά εμείς μπρούμε να τα καταφέρουμε».

Αν πιστεύει πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα: «Ναι πιστεύω πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Πιο οργανωμένη, πιο σταθερή, το δείχνουν και τα αποτελέσματα».

Ποιον ποδοσφαιριστή υπολογίζει περισσότερο: «Είναι πολύ καλοί οι επιθετικοί της, έχει δυνατή μεσαία γραμμή, πολλοί είναι που θέλουν προσοχή».

Έως 39€ σε κουπόνια για τα καινοτόμα προϊόντα της P&G!

Αν θεωρεί πως είναι για τον Παναθηναϊκό ματς 5αδας: «Αν καταφέρουμε να πάρουμε απ’ όλα τα ματς αυτό που θέλουμε, άρα και από αυτό, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Αν σκέφτονται το μέλλον τους: Η αλήθεια είναι ότι περνάει από το μυαλό μας. Δεν θα πω ψέματα, θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα το αντίθετο. Προσπαθούμε να έχουμε καθαρό μυαλό και να μάθουμε τι θα γίνει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ