Καταργεί μονομερώς την κάρτα φιλάθλου η ΠΑΕ!

Τελειωμό δεν έχει, απ’ ό,τι φαίνεται, η διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου να προκαλέσει κακό στον Παναθηναϊκό, μιας και η «πράσινη» ΠΑΕ αποφάσισε μονομερώς να καταργήσει την κάρτα φιλάθλου.

Σε μία ακόμα κίνηση μέσω της οποίας τονώνει ακόμα περισσότερο τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, προχώρησε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφασίζοντας να μην ενεργοποιήσει το μέτρο της κάρτας φίλαθλου, όπως είχε συμφωνηθεί με την προηγούμενη διοίκηση πρωτοδικείου.

Από τη στιγμή που κάποιος φίλαθλος θα αγόραζε ένα εισιτήριο ή μία κάρτα διαρκείας για να δει ένα αγώνα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πλήρωνε ακόμα 10 ευρώ για να εκδώσει την κάρτα φιλάθλου, ποσό το οποίο θα πήγαινε στον Ερασιτέχνη για την ενίσχυση των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου.

Ωστόσο η «πράσινη» ΠΑΕ μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί και την κόντρα που έχει υπάρξει, αποφάσισε να μην θέσει σε ισχύ τη συγκεκριμένη απόφαση περιορίζοντας τα έσοδα της «Μάνας του Λόχου».

Όπως φαίνεται, ο πόλεμος μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη μαίνεται, με τον Γιάννη Αλαφούζο να επιβεβαιώνει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στις προ ολίγων ημερών δηλώσεις του πως ο γνωστός εφοπλιστής λειτουργεί εκδικητικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Φυσικά, πρόκειται για μια πέρα για πέρα αντιπαναθηναϊκή κίνηση, με τον «Mr ΣΚΑΪ» να μην αρκείται στο μεγάλο κακό που έχει προκαλέσει στους «πράσινους», βάζοντας εμπόδια και στην καρδιά του «Τριφυλλιού», που δεν είναι άλλη από τον Ερασιτέχνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ