Καταγγελία της σύμβασης από τον Ερασιτέχνη!

Στο ύστατο σημείο της αποστολής εξωδίκου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το οφειλόμενο ποσό προς τον Ερασιτέχνη, έφτασε η διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη «Μάνα του Λόχου».

Είναι γνωστό ότι το χρέος της ΠΑΕ ανέρχεται στο ποσό των 690.000 ευρώ, με τη διοίκηση Αλαφούζου να έχει υποχρεώσει την προηγούμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη να δεχθεί και να υπογράψει εξευτελιστική συμφωνία (10.000 ευρώ μηνιαίως) για την αποπληρωμή των χρεών.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτό από τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, με τις δύο πλευρές να μοιάζουν έτοιμες να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα.

Έτσι, ο Ερασιτέχνης έστειλε εξώδικο με το οποίο κατήγγειλε την προηγούμενη σύμβαση, δίνοντας περιθώριο στην ΠΑΕ ως την Παρασκευή στις 19:00 ώστε να απαντήσει για τον νέο τρόπο εξόφλησης του χρέους. 

Θυμίζουμε ότι χθες βγήκε και ανακοίνωση από την πλευρά του Ερασιτέχνη, η οποία κατακεραυνώνει τον Αλαφούζο και τον καλεί να πάει στο… «Καραϊσκάκης¨.

Οι επιλογές που έχουν δοθεί είναι:

  • Εφάπαξ εξόφληση χρέους και κούρεμα 90.000, δηλαδή άμεση καταβολή 600.000 ευρώ
  • Ισόποσες μηνιαίες δόσεις (138.000 ευρώ) έως τον Δεκέμβρη του 2018.

Εύλογα λοιπόν καταλαβαίνει κάποιος ότι η διοίκηση Αλαφούζου όχι μόνο κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά έφτασε στα όρια της εξαθλίωσης και ολόκληρο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Η πιο αντι-παναθηναϊκή διοίκηση, μακράν της δεύτερης.. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ