Και η Μπολόνια για Κουρμπέλη!

Αυξάνεται η ζήτηση για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, καθώς πέρα από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και η Μπολόνια επίσης, «καλοβλέπει» την προοπτική απόκτησης του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση. Όπως φημολογείται, η ΠΑΕ δεν έχει χρήματα ούτε για τη διαμονή της ομάδας σε ξενοδοχείο της Λιβαδειάς, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την τοπική ομάδα της Βοιωτίας.

Οι πωλήσεις, επομένως, κρίνονται επιβεβλημένες. Κι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που μπορούν να φέρουν χρήματα, είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κοστολογείται περίπου στα 2-3 εκατ. ευρώ και πέραν της Άιντραχτ Φραγκφούρτης (η οποία θα παρακολουθήσει από κοντά τον ποδοσφαιριστή απέναντι στον Λεβαδειακό), ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει και από Ιταλία μεριά.

Συγκεκριμένα η Μπολόνια, που βρίσκεται στη 12η θέση της Serie A, θέλει να ενισχυθεί στον άξονα και η περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη δεν τους περνά απαρατήρητη. Πάντως για την ώρα, επίσημη πρόταση στα γραφεία του «τριφυλλιού» δεν έχει φτάσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ