Κάτι… «ψήνεται»!

Οι κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, η αισιοδοξία του Βασίλη Κωνσταντίνου και η κινητικότητα που παρατηρείται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με το μέλλον του Παναθηναϊκού στο διοικητικό κομμάτι.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Από τη μία, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται από το… σκοτάδι και τονίζει μέσω συνεργατών του πως θα χρηματοδοτήσει όλες τις απαραίτητες οικονομικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ από την άλλη, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, διαμηνύει στους παίκτες πως άπαντες θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως το μέλλον προβλέπεται αρκετά λαμπρότερο στο στρατόπεδο του «Τριφυλλιού».

Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο. Ούτε καν το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μεγάλη στασιμότητα στις μέχρι πρότινος δραστήριες ενέργειες της παρούσας διοίκησης του συλλόγου για την εξασφάλιση οικονομικών πόρων ακόμη κι από τον κόσμο της ομάδας. Φυσικά, ούτε η παραμονή ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έπρεπε να είχαν ήδη πωληθεί με βάση το οργανόγραμμα διάσωσης που είχε καταρτιστεί με βάση το…. τράβηγμα της «πρίζας» από τον Γιάννη Αλαφούζο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν διαβουλεύσεις και επαφές όσον αφορά στο μέλλον των «πράσινων». Συζητείται μακριά και πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως πρέπει άλλωστε να συμβαίνει σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, ένα πρότζεκτ που εφόσον υλοποιηθεί, δεν θα επαναφέρει απλώς τον σύλλογο και πάλι στην κανονικότητα, αλλά θα τον οδηγήσει σε ακόμη καλύτερες ημέρες, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, καθώς το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι πάντοτε άρρηκτα συνδεδεμένο με τα χρήματα και το μπάτζετ, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν. Σημαντικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις υπάρξουν θα παίξει και η Πολιτεία, η οποία έχει λάβει γνώση περί του θέματος.

Παρόλα αυτά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει σκυτάλη στο διοικητικό κομμάτι και όλα τα προβλήματα θα λυθούν εν μία νυκτί. Υποθέσεις που αφορούν ανάλογα πρότζεκτ χρειάζονται επιμονή, υπομονή, θέληση και τύχη, προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά, φυσικά δίχως να εκτεθούν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, θα περιοριστούμε σε όσα γράψαμε μέχρι στιγμής, ξεκαθαρίζοντας ότι παρατηρείται κινητικότητα.

Πάντως, γεγονός είναι πως το «Τριφύλλι» δεν βρίσκεται στο… έλεος του Θεού και ούτε πρόκειται να βρεθεί εκεί. Υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για τον σύλλογο και το μέλλον του, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν εκδηλώνεται προς τα έξω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ