Θετικός ο Γιαννακόπουλος για την PAN ASIA!

Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στα πρόθυρα της Football League, κάθε προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας είναι καλοδεχούμενη για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σε αυτή την κρίσιμη εποχή για τον Σύλλογο, αποκλειστικός στόχος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ είναι η σωτηρία του ποδοσφαιρικού τμήματος και του Ερασιτέχνη.

Αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε και την προσπάθεια για το πρότζεκτ του Athens Alive, του οποίου οι διεργασίες συνεχίζονται κανονικά, με τις επαφές ανάμεσα στους συνεργάτες του και την κυβέρνηση να είναι καθημερινές και σε πολύ καλό δρόμο.

Έτσι, γίνεται η μέγιστη προσπάθεια ώστε να είναι όλα έτοιμα για να κατατεθεί πρόταση για την ΠΑΕ, σε περίπτωση που δεν τελεσφορήσει η διαπραγμάτευση του Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Μάλιστα, είναι ανοιχτός ακόμα και σε συνεργασία με τους επενδυτές της PAN ASIA, εάν δεν βρεθεί λύση με τον Βοτανικό, που έχουν ως αρχικό στόχο για την κατασκευή νέου γηπέδου οι εκπρόσωποι της Ασιατικής εταιρίας.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Έτσι, το Athens Alive θα αποτελέσει την λύση για την στέγαση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ενώ ακόμα και να μην γίνει αυτό, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να υπάρξει προσπάθεια ενασχόλησης με τον Ερασιτέχνη, ώστε να βγει από το τέλμα των τελευταίων χρόνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ