Θα γίνει της… Λεωφόρου στην Τρίπολη!

Μαζική αναμένεται να είναι η προσέλευση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε μια μικρή… Λεωφόρο θα μετατρέψουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού το γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης το απόγευμα του Σαββάτου (6/10), αφού η παρουσία «πράσινου» στοιχείου στο γήπεδο θα είναι εντυπωσιακή.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τους 1.600 φίλους του «Τριφυλλιού» που θα βρεθούν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» χρησιμοποιώντας τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί στον κόσμο της ομάδας από τους Αρκάδες, στη θύρα πλησίον του «πετάλου» υπολογίζεται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ότι θα φύγουν ακόμη 2.000 εισιτήρια, καθώς αρκετοί «πράσινοι» φίλαθλοι από τις γύρω περιοχές και όχι μόνο θα προμηθευτούν το εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα νιώσουν σε οικείο περιβάλλον αγωνιζόμενοι στην Τρίπολη, αν λάβει κανείς υπόψη ότι οι οπαδοί του «Τριφυλλιού» – ούτε λίγο, ούτε πολύ – θα κατακλύσουν σχεδόν τις μισές εξέδρες, αφού το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7.423 φιλάθλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ