«Θέλουμε παίκτες από τον Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλέρκ, μίλησε στην βελγική «Het Nieuwsblad» και υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να επωφεληθεί από την παρουσία του Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό.

Ως θυγατρική ομάδα του Παναθηναϊκού ενδέχεται να λειτουργήσει στο μέλλον η Μουσκρόν, δεδομένου ότι ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ θα παρίσταται μετοχικά και στους δύο συλλόγους, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς όπως έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, ο Ταϋλανδός σκέφτεται να πουλήσει τις μετοχές που κατέχει στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλέρκ, είπε… «Σίγουρα δεν είναι καλό το γεγονός πως ο Παϊρόζ θέλει να πουλήσει τις μισές μετοχές του, αλλά δεν είναι δραματικό. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως θέλει να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό προκειμένου να δανειστούμε παίκτες από την ελληνική ομάδα και αυτό είναι κάτι που συζητάμε», ενώ για τις προθέσεις του 63χρονου broker Να αποχωρήσει από τη Μουσκρόν, σημείωσε… «Τα πάντα είναι πιθανά αλλά για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα καθώς δεν μας έχει διαμηνύσει κάτι τέτοιο. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την ομάδα. Δεν είναι, άλλωστε, εύκολο να πουλήσει την ομάδα με μπάτζετ 8 εκατ. ευρώ που είναι και το χαμηλότερο στην κατηγορία».

Συνεπώς, για όσο καιρό ακόμη ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ έχει ανάμιξη στον βελγικό σύλλογο, δεν αποκλείεται να δούμε παραχωρήσεις παικτών από πλευράς Παναθηναϊκού στη Μουσκρόν, προς όφελος και των δύο ομάδων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ