Θέλει «Athens Alive» η Κυβέρνηση!

Αλέξης Τσίπρας και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συμφώνησαν για το Athens Alive στη συνάντηση που είχαν παρουσία των εκπροσώπων του ξένου fund και έθεσαν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του project.

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως ήταν γνωστό, ολοκληρώθηκε το ραντεβού της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Athens Alive, το οποίο έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία των εκπροσώπων των εταιρειών που αποτελούν τους συμπαίκτες του  ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έδειξε θετικός στην υλοποίηση του μεγαλεπήβολου πρότζεκτ το οποίο θα αλλάξει την εικόνα που έχει σήμερα ολόκληρο το σύμπλεγμα του ΟΑΚΑ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, βάση του οποίου θα υλοποιηθεί το έργο.

Πληροφορίες σχετικά με το συντελεστή δόμησης δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι αυτή τη στιγμή, ωστόσο για να προχωρούν οι εμπλεκόμενοι σε πλάνο υλοποίησης, σημαίνει πως αν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία σε αυτό το κομμάτι, κάτι τέτοιο είναι πολύ κοντά στο να συμβεί.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση ήταν μακρά καθώς διήρκεσε περίπου τρεις ώρες και μέσα από αυτήν ο Πρωθυπουργός εξέφρασε στους εκπροσώπους του Athens Alive, αλλά και στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πως επιθυμία της Κυβέρνησης είναι να προχωρήσουν το σχέδιο που έχουν και το οποίο θα αλλάξει την εικόνα της πρωτεύουσας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ