Θέλεις να μείνεις; Απόδειξη!

Ο Παναθηναϊκός φέρεται έτοιμος να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Όσκαρ Χίλιεμαρκ και πλέον είναι στο χέρι του Σουηδού, να αποδείξει αν θέλει να παραμείνει κάτοικος Αθηνών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα όπως γράφεται πλέον μαζικά, στις τάξεις του Παναθηναϊκού κάνουν δεύτερες σκέψεις, αναφορικά με το μέλλον τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ως γνωστόν, ο παίκτης φερόταν να έχει τελειώσει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, για λόγους συμπεριφοράς (π.χ. διαμαρτυρόταν που δεν έπαιζε πολύ τελευταία) και μειωμένης απόδοσης στο κλείσιμο του 2017.

Δωρεάν Φρουτάκια – Δωρεάν Ρουλέτα – Δωρεάν Μπλακτζακ

Απ’ ότι φαίνεται, μέσα στις προσεχείς ημέρες θα επανεξεταστεί η υπόθεση του Σουηδού κεντρικού χαφ, στη βάση ότι συνιστά μία άκρως ποιοτική επιλογή. Σ’ έναν Παναθηναϊκό, άλλωστε, αποψιλωμένο από τις πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Τη στιγμή, συνάμα, που οι υπόλοιποι δανεικοί, Σιλά και Καμπέσας, θα κουνήσουν σίγουρα «μαντήλι».

Πάντως να σημειωθεί πως το ότι θα γίνουν κάποιες δεύτερες σκέψεις, δεν σημαίνει ότι αυτές θα οδηγήσουν στην παραμονή τον Χίλιεμαρκ. Μιας κι εκτός των άλλων, το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη (κοντά στις 300 χιλ. ευρώ συνολικά), κρίνεται απαγορευτικό για τα νέα, ακόμη πιο χαμηλά, οικονομικά δεδομένα του συλλόγου. Στόχος, άλλωστε, είναι η ραγδαία μείωση του μπάτζετ, στα 4-5 εκατ. ευρώ. Τέλος, μένει να απαντηθεί το ερώτημα αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, θέλει να παραμείνει κάτοικος Αθηνών, με τα υπαρκτά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σωματείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ