Η τελική προσφορά του ΠΑΟΚ για Μολέντο!

Τα χρήματα που δίνει ο «Δικέφαλος» του Βορρά και τα δεδομένα της απόκτησης Κάτσε-Κωνσταντινίδη. Ξεκαθαρίζει μέσα στη μέρα η μεταγραφή του Μολέντο στην Τούμπα, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι υπέρ της μετακόμισης του Βραζιλιάνου στη Θεσσαλονίκη, ως δανεικός για τους επόμενους 6 μήνες.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ προσφέρει «πακέτο» τους Έργκους Κάτσε και Δημήτρη Κωνσταντινίδη ως δανεικούς (το πιθανότερο) στον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας να έχει πληρωμένους τους παίκτες ως το τέλος της σεζόν. Άρα, κόστος μηδέν για τους «πράσινους»!

Από εκεί και πέρα οι Θεσσαλονικείς δίνουν και χρήματα για τον δανεισμό του Μολέντο. Από τον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 300 χιλ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον «Δικέφαλο του Βορρά», το «τριφύλλι» θα λάβει άλλες 75 χιλ. ευρώ ως μπόνους.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία πρώτη συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών κι αυτό που μένει από εδώ και στο εξής, είναι η επισημοποίηση του δανεισμού του Μολέντο στον ΠΑΟΚ και, φυσικά, το να πέσουν οι υπογραφές. Όλα, πάντως, θα τελειώσουν άμεσα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ