Η «πρώτη» του «Τριφυλλιού» στην Ολλανδία (Pics)

Την πρώτη του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος από το μεσημέρι της Δευτέρας βρίσκεται στο Τίλμπουργκ, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι «πράσινοι» ύστερα από λίγες ώρες ξεκούρασης από το ταξίδι, έκαναν την απογευματινή τους προπόνηση, η οποία κυμάνθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς κυρίως εξαιτίας της κούρασης από το ταξίδι.

Η προπόνηση αυτή ήταν η πρώτη του Μαρκ Σιφναίου με τη νέα του ομάδα και για αυτό το λόγο ο νεαρός επιθετικός πραγματοποίησε ένα πιο ήπιο πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι οποίοι συν τοις άλλοις είδαν και τη ζέστη να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές τους.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι τραυματίες Δημήτρης Κουρμπέλης και Όμρι Άλτμαν που συνέχισαν την θεραπεία τους, ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής, ενώ δούλεψαν πάνω στην επιθετική ανάπτυξη.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως για αύριο είναι προγραμματισμένη ακόμα μία διπλή προπόνηση, ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ.

Δείτε τις εικόνες:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ