Η προσέλευση και τα έσοδα με ΟΦ Ιεράπετρας

Το «Όλα Πράσινα» σας ενημερώνει για την προσέλευση του κόσμου στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά και για τα έσοδα που αποκόμισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μπορεί το παιχνίδι που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη να ήταν απολαυστικό βάσει θεάματος και γκολ, καθώς Παναθηναϊκός και ΟΦ Ιεράπετρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, ωστόσο στις εξέδρες σημειώθηκε… αρνητικό ρεκόρ για τον 21ο αιώνα.

Συγκεκριμένα, τόσο το γεγονός πως η ομάδα αγωνίζεται στη Γ’Εθνική (με βάση την εικόνα της, είναι σίγουρα για παραπάνω), όσο και η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης που ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00 (η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου βρίσκεται στην εργασία του), δεν βοήθησαν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο.

Αποτέλεσμα, ο αριθμός… 570, που αποτελεί αρνητικό αρνητικό ρεκόρ για τους «πράσινους» από το 2000 και μετά, αλλά όχι γενικότερα, αφού το 1996 είχε υπάρξει ματς με την Δόξα Βύρωνα όπου κόπηκαν μόλις 122 εισιτήρια.

Τέλος, τα έσοδα που αποκόμισε η «πράσινη» ΠΑΕ από την προσέλευση του λιγοστού κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο ανέρχονται σε 3.549 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ