Η αλήθεια για τους επενδυτές στις «πράσινες» Ακαδημίες

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για ενδιαφέρον ορισμένων επενδυτών όσον αφορά τις Ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Τα βλέμματα αρκετών φίλων του Παναθηναϊκού στράφηκαν τα τελευταία 24ωρα προς τις «πράσινες» Ακαδημίες, αφού υπήρξε δημοσίευμα το οποίο ουσιαστικά ανέφερε πως υπάρχουν επενδυτές που θέλουν να αναλάβουν τα τμήματα υποδομής του «Τριφυλλιού».

Ακόμη και με το εξαιρετικά περιορισμένο μπάτζετ με το οποίο κινείται η ΠΑΕ, η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες από τον Τάκη Φύσσα και τους συνεργάτες του είναι εξαιρετική και αυτό φαίνεται κι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν μετακομίσει φέτος στην πρώτη ομάδα. Συνεπώς, όπως είναι λογικό, ένα ενδεχόμενο «μπάσιμο» επενδυτών στο κομμάτι των «φυτωρίων» θα εκτόξευε ακόμη περισσότερο τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Η αλήθεια είναι πως πράγματι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προ μηνών εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από ορισμένους ανθρώπους (η ταυτότητά τους δεν έχει γίνει γνωστή) να επενδυθούν κάποια χρήματα στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπως συμβαίνει και σε αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης με μεγάλη επιτυχία. Παρόλα αυτά, για άγνωστους λόγους οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει δεν προχώρησαν, με αποτέλεσμα στην παρούσα φάση να μην αναμένεται κάποια εξέλιξη ως προς αυτό το ζήτημα.

Βέβαια, ευχή όλων των Παναθηναϊκών είναι να εν τέλει να προκύψει κάτι καινούργιο στους «πράσινους», ακόμη κι αν πρόκειται αποκλειστικά για τις Ακαδημίες της ομάδας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ