Η ΠΑΕ δήλωσε ως έδρα το ΟΑΚΑ!

Στο ΟΑΚΑ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, καθώς η διοίκηση Αλαφούζου αποφάσισε να μην αφήσει τίποτα όρθιο και να «εξορίσει» την ομάδα μακριά από τη Λεωφόρο.

Μάλιστα, «δικαιολόγησε» την πράξη αυτή ρίχνοντας το φταίξιμο στον Ερασιτέχνη, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ.

Έτσι, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, εκτός από την απειρία, θα έχουν να αντιμετωπίσουν και το «κρύο» και αχανές ΟΑΚΑ στους εντός έδρας αγώνες τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε συμφωνία με το ΟΑΚΑ προκειμένου το γήπεδο του συγκροτήματος να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της ομάδας. Αναπληρωματική έδρα θα δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» και έχει ήδη προχωρήσει η σχετική  συμφωνία. 

Η απόφαση ελήφθη αναγκαστικά, κατόπιν της ανοίκειας συμπεριφοράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έδιωξε την ομάδα από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου με εξώδικη καταγγελία στις 3-8-2018, όπου ζήτησε να απομακρυνθούμε από το γήπεδο και να της παραδώσουμε τα κλειδιά.  Η διοίκηση του ερασιτέχνη, παραβίασε το συμβόλαιο, παραβίασε τον νόμο και παραβίασε κάθε κανόνα ηθικής. Για την παράλογη αυτή συμπεριφορά, προσφεύγουμε στην δικαιοσύνη. Ωστόσο επειδή τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει και κινδύνευε η ομάδα να βρεθεί εκτός πρωταθλήματος και κυπέλλου, έπρεπε στον φάκελο συμμετοχής να δηλωθεί κύρια και αναπληρωματική έδρα. Γι’ αυτό και αποφασίστηκαν τα ανωτέρω.

Ελπίζουμε όταν η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκεφθεί με ψυχραιμία και όχι υπό την επήρεια προσωπικών αδυναμιών, να επανέλθει στην λογική και να καταλάβει το ολέθριο για την ιστορία της ομάδας λάθος της».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ