Ζωτικής σημασίας η πέμπτη θέση!

Η πέμπτη θέση οδηγεί Ευρώπη, εφόσον το Κύπελλο Ελλάδας καταλήξει σ’ έναν εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ. Κι ο Παναθηναϊκός είναι αναγκαίο να παλέψει, με ό,τι έχει, για να εξασφαλίσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Για να ξεμπλέξει με τις κυρώσεις της UEFA, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει απαραιτήτως την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα. Η ποινή της UEFA αφορά αποκλεισμό ενός έτους (με ορίζοντα τριετούς αποκλεισμού αν δεν υπάρχει διευθέτηση των οφειλών).

Η τιμωρία αυτή, ωστόσο, ισχύει μόνο για όταν βγουν οι «πράσινοι» στην Ευρώπη. Εάν δηλαδή ο Παναθηναϊκός δεν τερματίσει στην πέμπτη προνομιούχο θέση, τότε η πιθανή κύρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα μετατεθεί για τη σεζόν 2019-2020!

Γίνεται αντιληπτό, επομένως, πόσο σημαντικές είναι οι υπόλοιπες επτά αγωνιστικές της Super League. Οι οποίες στο σύνολό τους, μόνο εύκολα παιχνίδια δεν περιλαμβάνουν. Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» έχει να παίξει όλα τα ντέρμπι, δηλαδή με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και δυνατά ματς με Ατρόμητο, Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, Πανιώνιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ