Ζητά κυρώσεις και ο Ιβανόφ!

Τελειωμό δεν έχουν οι… «βόμβες» που σκάνε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς έγινε γνωστό πως και ο Ιβάν Ιβανόφ έχει κινηθεί ήδη κατά του «Τριφυλλιού» για οφειλές προς τον ίδιο.

Το ένα μετά το άλλο εμφανίζονται τα προβλήματα και οι «πονοκέφαλοι» στις τάξεις του Παναθηναϊκού, όσον αφορά σοβαρά οικονομικά ζητήματα και οφειλές πως πρώην παίκτες της ομάδας.

Το πρωί της Πέμπτης (15/3), το «Όλα Πράσινα» σας ενημέρωσε για την τραγική κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι», με το ενδεχόμενο της μη χορήγησης αδειοδότησης από την ΕΠΟ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου να θεωρείται ολοένα και πιθανότερη από τη στιγμή που αρκετά οικονομικά «μέτωπα» παραμένουν ανοιχτά.

Σαν να μην έφταναν, ωστόσο, όλα αυτά, έγινε γνωστό πως και ο Ιβάν Ιβανόφ αποφάσισε να κινήσει νομικές διαδικασίες σε βάρος του «Τριφυλλιού», αναφέροντας πως ο σύλλογος μόνο συνεπής στις υποχρεώσεις του δεν έχει φανεί από την εποχή που ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός πέρασε την πόρτα της εξόδου του «Γ. Καλαφάτης».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Με λίγα λόγια, ο πρώην σέντερ μπακ έχει προσφύγει ήδη στη FIFA για να βρει το δίκιο του, ενώ παράλληλα έχει ζητήσει να επιβληθούν κυρώσεις στην ομάδα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, δίνοντας διορία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για αποπληρωμή των οφειλών μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ