Ετοιμάζουν προσφυγές οι παίκτες, σε ρόλο «πυροσβέστη» ο Νταμπίζας!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξοργίστηκαν απ’ την πρόταση του Βασίλη Κωνσταντίνου αναφορικά με τις οφειλές κι ετοιμάζουν προσφυγές. Επιστρατεύει τον Νίκο Νταμπίζα η ΠΑΕ. 

 

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το «Όλα Πράσινα», η πρόταση που έφτασε στους παίκτες κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15/05) ημέρας, δεν ήχησε ευχάριστα. Αντιθετώς, οι περισσότεροι απ’ τους ποδοσφαιριστές εξοργίστηκαν, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού και κοροϊδία από πλευράς διοίκησης, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να μιλά κατ’ ιδίαν με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.

Παρ’ όλα αυτά, όντας εμφανώς εκνευρισμένοι κι απογοητευμένοι απ’ τη νέα επίδειξη… αναξιοπιστίας της «πράσινης» ΠΑΕ, φεύγοντας για διακοπές όντας απλήρωτοι, πολλοί απ’ τους παίκτες του «Τριφυλλιού» ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφυγές, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο τα οφειλόμενα αλλά και την ελευθερία τους.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι της διοίκησης αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε πως «την Πέμπτη θα έρθω να μιλήσω στους παίκτες, πείτε τους να είναι στο Κορωπί το απόγευμα». Εκεί, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τους ποδοσφαιριστές και να τους πείσει για τις προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου, που, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, σκοπεύει να αποπληρώσει άμεσα όλες τις υποχρεώσεις που… «καίνε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ