Επιστρέφουν τρεις δανεικοί στον Παναθηναϊκό

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που είχαν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Σπάρτη, αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στο «Γ. Καλαφάτης».

Το περασμένο καλοκαίρι, η παρουσία του Κριστόφ Βαζέχα στην τεχνική ηγεσία της Σπάρτης έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού στους Λάκωνες τρεις νεαροί παίκτες των «πράσινων». Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» θέλησαν να δώσουν πολύτιμο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές, έχοντας παράλληλα υπό την εποπτεία τους την πρόοδό τους.

Παρόλα αυτά, η απομάκρυνση του πρώτου σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού από τον πάγκο της ομάδας προ εβδομάδων, καθώς και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Σπάρτη, οδήγησαν τους ιθύνοντες των «πράσινων» να εισηγηθούν τη λύση των συμβολαίων που έχουν υπογράψει οι Αγγελόπουλος, Χαντζάρας και Οικονομόπουλος με τον λακωνικό σύλλογο, προκειμένου να βρεθεί μια νέα προοπτική για τους ίδιους.

Έτσι, η παρουσία των προαναφερθέντων παικτών στη Σπάρτη αποδεικνύεται ιδιαιτέρως βραχύβια, ανατρέποντας ουσιαστικά προ μηνών πλάνα που είχαν καταρτιστεί από τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ