Επιλογή η… ένεση!

Τα ταξίδια του Μολίνς σε Βέλγιο και Μόναχο για το πρόβλημά του, επιφύλασσαν νεότερα για την κατάστασή του. Θα παίζει με ενέσεις μέχρι το τέλος της σεζόν και κατόπιν, θα σκεφτεί το ενδεχόμενο επέμβασης.

Το σύνδρομο προσαγωγών-κοιλιακών ταλαιπωρεί τον Γκιγιέρμο Μολίνς, με τον ποδοσφαιριστή ν’ απέχει από την αγωνιστική δράση από τις 10 Ιανουαρίου. Πρόσφατα, ο Σουηδός ταξίδεψε σε Βέλγιο και Μόναχο , προκειμένου να πάρει μία δεύτερη γνώμη.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Επισκεπτόμενος, συγκεκριμένα, τον προσωπικό του γιατρό στο Βέλγιο, ο Μολίνς έκανε ένεση κορτιζόνης και δεν ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Επομένως ο παίκτης αποφάσισε να κάνει ανάλογες ενέσεις μέχρι το τέλος της σεζόν (όποτε κρίνεται απαραίτητο βέβαια), ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Αν το καλοκαίρι το οίδημα δεν υποχωρήσει, τότε θα πάρει την απόφαση για επέμβαση. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, στόχος είναι ο Σουηδός να είναι διαθέσιμος στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις 4 Μαρτίου. Πάντως, εάν ο Μολίνς συνεχίσει να πονάει ακόμα και με τις ενέσεις κορτιζόνης, τότε το χειρουργείο θα είναι αναπόφευκτο το επόμενο διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ