Επέκταση για ΠΑΕ και ΟΠΑΠ – Οι απολαβές του «Τριφυλλιού»

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της επέκτασης της συνεργασίας μεταξύ ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΟΠΑΠ, έγινε γνωστό το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του το «Τριφύλλι».

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Τρίτης (16/10) η επέκταση της συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ, ο οποίος μέσω του «Πάμε Στοίχημα» προωθείται από τις εφετινές εμφανίσεις της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρουσίαση βρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και διοικητικά στελέχη των «πράσινων», με τους Γιάννη Μπουζούκη και Φεντερίκο Μακέντα να παραχωρούν δηλώσεις στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Ωστόσο, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τους φίλους του Παναθηναϊκού, που ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφορά το ποσό που θα λάβει ο σύλλογος από τη σύναψη της προαναφερθείσας συνεργασίας. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η «πράσινη» ΠΑΕ θα έχει λαμβάνειν περί τα 2 εκ. ευρώ ετησίως, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης:

Οδυσσέας Χριστοφόρου: «Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται συστάσεις. Σήμερα η σκυτάλης έχει περάσει σε μία νέα γενιά παικτών που έχουν κερδίσει επάξια τις εντυπώσεις. Σήμερα γράφουμε το νέο κεφάλαιο στη δική μας ιστορία. Στόχος μας να χτίσουμε το μέλλον για τη νέα γενιά. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας την ομάδα του Παναθηναϊκού που έχει δημιουργήσει τη δική της εφαρμογή».

Πετρ Ματεγιόφσκι: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στα γραφεία του ΟΠΑΠ. Στα χρόνια της συνεργασίας μας έχουμε χτίσει μία σημαντική σχέση. Η φετινή χρονιά είναι σημαντική γιατί γιορτάζουμε 60 χρόνια και ο Παναθηναϊκός 110 χρόνια ιστορίας. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι και είμαι βέβαιος πως θα είναι μία συναρπαστική σεζόν. Ο Παναθηναϊκός και η ιστορία του είναι σίγουρα ένας σημαντικός συμπαίκτης. Η συνεργασία μας αντικατοπτρίζεται σε πολλές αθλητικές και κοινωνικές πτυχές».

Νίκος Νταμπίζας: «Είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Για το τι πετυχαίνει η ομάδα σήμερα, πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο. Η διάρκεια είναι αυτή που μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα και για μας αυτό είναι το στοίχημα. Το πρώτο δείγμα είναι καλό και η μεγαλύτερη αναγνώριση έρχεται στα πρόσωπα των παιδιών και του προπονητικού τιμ. Από την σειρά που θα ήθελα να τονίσω τη σημαντικότητα της παρουσίας του ΟΠΑΠ στο χορηγικό μα πακέτο και χρειάζεται στήριξη από όλους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει μέσα και το θέμα της υγείας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια και ελπίζω να συμβάλουμε από την πλευρά μας με τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο».

Γιώργος Δώνης: «Είναι σημαντικό ένας χορηγός όπως ο ΟΠΑΠ να μας στηρίζει στην προσπάθειά μας. Στη σύγχρονη εποχή οι χορηγοί παίζουν μεγάλο ρόλο. Αυτό που βλέπει ο κόσμος από έξω και θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να είμαστε μία ομάδα που βγάζει υγεία. Είναι σημαντικό το ότι το έχουμε μέσα στα αποδυτήρια. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και όλα τα παιδιά έχουν πολλά να δώσουν και να βγάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό να υπάρχει ανταποδοτικότητα. Με τις επιτυχίες μας θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ανταποδοτικότητα».

Άντονι Μουνιέ: «Οι παίκτες δεν περιορίζονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Αποτελούμε και πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα για την κοινωνία και τα νέα παιδιά. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τον ΟΠΑΠ σαν χορηγό του Παναθηναϊκού. Όπως ξέρετε ο ΟΠΑΠ χτίζει δύο παιδικά νοσοκομεία και ο καθένας μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φτιάξει έναν λογαριασμό στο διαδίκτυο για την συμμετοχή σε αυτή την πρωτοβουλία και καλώ όλους τους οπαδούς μας να μπουν στην προσπάθεια αυτήν και να βοηθήσουν. Για άλλη μία φορά είμαστε χαρούμενοι που ανανεώνουμε το συμβόλαιό μας με τον ΟΠΑΠ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ