Ενοχλήθηκαν στον Παναθηναϊκό για τις διαιτητικές αποφάσεις

Προβληματισμός, παρά τη δεδομένη επιλογή τους να μείνουν μακριά από ανακοινώσεις, για ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις, υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να μην ασχολούνται την φετινή αγωνιστική περίοδο με τη διαιτησία για οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα, μιας και θέλουν να επικεντρωθούν όλοι στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος.

Αυτό είναι κάτι, άλλωστε, που ξεκαθάρισε και ο Νίκος Νταμπίζας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και που έχει επιβεβαιωθεί και σε όλες τις περιπτώσεις που φέτος οι «πράσινοι» έχουν αδικηθεί από διαιτητικές αποφάσεις.

Παρόλα αυτά, έχει δημιουργηθεί ένας σχετικός προβληματισμός μετά από την αναμέτρηση με την Ξάνθη για ορισμένες αποφάσεις του Ευαγγέλου και των βοηθών του.

Συγκεκριμένα, στη φάση που ο Μπουζούκης σκοράρει και φέρνει το ματς στα ίσια στέκονται στο ότι υπάρχει πέναλτι στον Χατζηγιοβάνη ενώ φυσικά και δεν υφίσταται πλεονέκτημα στην εσχάτη των ποινών.

Πέρα από την συγκεκριμένη φάση στέκονται σε μία φάση στην οποία ο Μακέντα υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση οφσάιντ στο πρώτο μέρος.

Όπως και να έχει, ο φετινός Παναθηναϊκός δεν πρόκειται επίσημα να κάνει αναφορά σε διαιτητικά λάθη, κάτι που επιβεβαίωσαν και οι χθεσινές δηλώσεις του Δώνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ