Εικόνες ντροπής στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ!

Τρομερή μάχη έδωσαν για ένα εισιτήριο, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού, που επέλεξαν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στη Λαμία.

Η αναμέτρηση των «πρασίνων» απέναντι στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ ξεκίνησε στις 19:15 και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως μέχρι εκείνη την ώρα, περισσότερα από 500-600 άτομα βρίσκονταν στα εκδοτήρια της Θύρας 12 του Ολυμπιακού Σταδίου, προκειμένου να αγοράσουν ένα εισιτήριο.

Το απίστευτο πάντως είναι, πως οι υπεύθυνοι του αγώνα, έκριναν πως όλος αυτός ο κόσμος μπορούσε να εξυπηρετηθεί από μόλις τρεις υπαλλήλους των εκδοτηρίων, με αποτέλεσμα οι ουρές να προχωρούν με απίστευτα αργούς ρυθμούς. Μάλιστα, ενώ το παιχνίδι είχε φτάσει στο 30ο λεπτό και εκατοντάδες φίλοι του «Τριφυλλιού» περίμεναν ακόμα υπομονετικά, προκειμένου να μπουν στο γήπεδο, ξαφνικά διακόπηκε η διάθεση των εισιτηρίων, εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα!

Μετά από αρκετά λεπτά, δόθηκε εντολή να ανοίξουν οι θύρες για τον κόσμο που περίμενε, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να εισέλθουν στο γήπεδο λίγο πριν το 40ο λεπτό του αγώνα. Πολλοί από αυτούς φυσικά ήταν αγανακτισμένοι για την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, τονίζοντας πως τέτοιες καταστάσεις σαφώς και είναι ικανές να απομακρύνουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο από τα γήπεδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ