Δώνης: «Δεν αρκεί να είστε καλοί, πρέπει να είστε… άνδρες»

O προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ έκανε και χιούμορ όσον αφορά το δεύτερο γκολ που πέτυχε ο Ματίας Γιόχανσον.

Αναλυτικά τα όσα ειπε στην κάμερα της Nova:

«Νομίζω είναι η ομάδα όλων μας. Όλοι δουλεύουμε για να πετύχουμε, όλοι όσοι είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε την επιτυχία ή την αποτυχία σ’ έναν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι προπονητές αλλά και η ομάδα κρίνεται από τη διάρκεια».

Για τη σημερινή αναμέτρηση: «Το σημαντικό είναι ότι προετοιμαστήκαμε καλά. Αυτό που είπα στους παίκτες μου πριν από το παιχνίδι είναι ότι σήμερα δεν πρέπει να είναι απλά καλοί αλλά πρέπει να γίνουν… άνδρες. Αυτή ήταν μία ανδρική εμφάνιση» .

Για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει η ομάδα: «Αυτο που μπορώ να πω είναι από την αρχή της προετοιμασίας κάθε 10 ημέρες αλλάζουμε προπόνηση. Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν λύσεις στον πάγκο ενώ από τη αρχή της χρονιάς έχουμε πολλές θετικές εκπλήξεις».  

Για το αν θύμισε το γκολ του Γιόχανσον τον Γιώργο Δώνη: «Όχι εγώ ήμουν πιο γρήγορος και καλύτερος παίκτης», είπε γελώντας ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ