Δεδομένο το ενδιαφέρον, σαμποτάζ από Αλαφούζο!

Το ενδιαφέρον από το ασιατικό κονσόρτσιουμ «Pan Asia» για τον Παναθηναϊκό είναι πλέον δεδομένο, με τον Γιάννη Αλαφούζο ωστόσο να δείχνει να σαμποτάρει τη συγκεκριμένη κίνηση.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό! Την ώρα που το «Τριφύλλι» βυθίζεται όλο ένα και περισσότερο και στηρίζεται μόνο σε αλλαγές νόμων προκειμένου να μείνει στην Super League, ο Γιάννης Αλαφούζος διαπραγματεύεται σκληρά τις μετοχές του και… σνομπάρει σοβαρές προτάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Άλλωστε πριν από μερικές εβδομάδες, είχε γίνει γνωστή η ενόχληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του οποίου το περιβάλλον τόνιζε πως δεν έχει λάβει ούτε μια τυπική απάντηση στην πρόταση που κατέθεσε στον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Παρόμοια φαίνεται πως είναι η κατάσταση και με την περίπτωση της «Pan Asia», η οποία εκπροσωπείται από τον Ταϊλανδό μεγαλοεπενδυτή, Πιερ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος μάλιστα φέρεται να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον γνωστό ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι.

Η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ λοιπόν, έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τις 28 Μαρτίου, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει σκληρά παζάρια, αξιώνοντας 13 εκατ. ευρώ ακόμα από τα συνολικά 47,5 εκατ. ευρώ που σκοπεύει να διαθέσει για τον «Τριφύλλι» το επενδυτικό fund που εδρεύει στην Ελβετία.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση που έφτασε στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, περιλαμβάνει το ποσό των 13 εκατ. ευρώ που θα μπει στην τσέπη του Αλαφούζου για την παραχώρηση των μετοχών, ακόμα 7,5 εκατ. για την εξαγορά του «Γ. Καλαφάτης», «χάρισμα» των δεσμευμένων τηλεοπτικών εσόδων, που αγγίζουν τα 7 εκατ. και τέλος, επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ στην ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Η συγκεκριμένη πρόταση βρίσκει αντίθετο τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού για την ώρα, κάτι το οποίο πραγματικά γεννά εύλογα ερωτήματα για το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του συλλόγου. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΪ είχε χθες συνάντηση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, δίνοντας του αρνητική απάντηση στην πρώτη πρόταση που κατέθεσε ο πρώτος.

Από’ κει και πέρα, η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ, φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη συγκεκριμένη στάση του Αλαφούζου, έχοντας δώσει τελεσίγραφο για απάντηση μέχρι τις 16 Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ