Δέχεται πιέσεις από τον εκπρόσωπό του ο Τσάβες!

Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού φαίνεται ότι είναι πιο ευσυνείδητος από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, γι’ αυτό και του ασκεί πιέσεις ώστε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να καθίσει στο «τραπέζι» με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετος με τη στάση του πελάτη του να παραμείνει στην Αργεντινή, αδιαφορώντας ουσιαστικά για το συμβόλαιο που έχει με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζεται ο μάνατζερ του Αντρές Τσάβες. Αυτό, τουλάχιστον, διεμήνυσε σε άνθρωπο του «τριφυλλιού», με τον οποίο είχε συνάντηση.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του 26χρονου φορ ενημέρωσε τους «πράσινους» πως ασκεί έντονες πιέσεις στον Αργεντινό να επιστρέψει στην Ελλάδα, θεωρώντας την εν λόγω κίνηση ως την πλέον ενδεδειγμένη.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Να σημειωθεί ότι, σύντομα, αναμένεται να υπάρξει επικοινωνία της πλευράς του Παναθηναϊκού, μ’ εκείνη του Τσάβες. Κι όπως προκύπτει, το «τριφύλλι» θα μιλήσει και με τον ίδιο τον παίκτη απευθείας. Πάντως, πολύ δύσκολα θ’ αλλάξει κάτι στην υπόθεσή του. Ο Λατίνος στράικερ είναι τελειωμένος κι ο Ουζουνίδης έχει πάψει ν’ ασχολείται μαζί του ή να τον περιμένει.

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ