Για τα «παιχνίδια» του Αλαφούζου, φλερτάρει με προσφυγή!

Ο κατά τ’ άλλα ανενεργός Αλαφούζος επεμβαίνει στη διαπραγμάτευση για Μολέντο, προβάλλει αυξημένες απαιτήσεις για την παραχώρησή του, κάτι που έχει επιφέρει έντονο εκνευρισμό στον Βραζιλιάνο, ο οποίος σκέφτεται ακόμα και την προσφυγή!

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ο φαινομενικά ανενεργός Αλαφούζος συνεχίζει να κάνει κουμάντο στον Παναθηναϊκό. Κι εν προκειμένω στην υπόθεση Μολέντο, ο μεγαλομέτοχος ζητάει το ποσό των 300 χιλ. ευρώ, για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στην Ιντερνασιονάλ.

Ως γνωστόν, ο Βραζιλιάνος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε, η οποία θα πληρώσει και τα μισά χρήματα, απ’ αυτά που του οφείλει το «Τριφύλλι». Επομένως το μοναδικό ζήτημα που μένει να οριστικοποιηθεί, είναι αυτό που αφορά την συμφωνία με την «Πράσινη» ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δέχεται τις 200.000 ευρώ, που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Ιντερνασιονάλ. Κάτι, που έχει επιφέρει εκνευρισμένο στην πλευρά του «Μόλε», που σκέφτεται πλέον ακόμα και το ενδεχόμενο της προσφυγής. Ο Αλαφούζος, με άλλα λόγια, έχει απαιτήσεις για έναν παίκτη που έχει ο ίδιος αφήσει απλήρωτο και ο οποίος σε 5 μήνες μένει ελεύθερος!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ