«Βράζουν» με Αλαφούζο οι παίκτες!

Την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί προς τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ πως θα τακτοποιήσει όλες τις οφειλές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου οι παίκτες να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής, η πρόταση που μεταβίβασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στο Κορωπί, έφερε έντονες αντιδράσεις κι επιστροφές επιταγών!

Μπορεί, τυπικά, η σεζόν για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να ολοκληρώθηκε χθες (15/05), ωστόσο εκτός γηπέδου, φαίνεται πως υπάρχει ακόμα… μέλλον. Αυτό γιατί οι παίκτες του «Τριφυλλιού» παραμένουν απλήρωτοι, ενώ η πρόταση της διοίκησης φαίνεται πως δεν τους ικανοποίησε, φέρνοντας, μάλιστα, αντιδράσεις και επιστροφές επιταγών!

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της Τρίτης (15/05), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, παρουσία του οικονομικού διευθυντήΓιώργου Στάμου, συναντήθηκε με τους παίκτες στο Κορωπί, με την επίσημη ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ να αναφέρει:

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κορωπί του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές. Η πρόταση διοίκησης είναι να τους καταβληθεί άμεσα μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.

 Το υπόλοιπο 50% με επιταγή που θα έχει λήξη στις 10 Ιουνίου 2018 προκειμένου να γίνει εξόφληση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η τελευταία δόση του Μαΐου θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί.

Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησης δεν δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς».

Παρ’ όλα αυτά, όπως προκύπτει απ’ το ρεπορτάζ, οι περισσότεροι απ’ τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μόλις άκουσαν την πρόταση της διοίκησης, εξοργίστηκαν και μιλώντας για κοροϊδία και έλλειψη σεβασμού κι εμπιστοσύνης, επέστρεψαν τις επιταγές, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να μιλά κατ’ ιδίαν με τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, προκειμένου μέσω αυτών να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ